Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek hamuru yoğurmak

Rüyada kek hamuru yoğurmak

Rüyada kek hamuru yoğurmak dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada kek hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür.

Rüyada kek hamuru yoğurmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına inanılır.

Rüyada ayakla hamur yoğurmak kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, kara kara düşünür olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine rivayet eder.

Rüyada sert hamur yoğurmak refaha erileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet eder.

Rüyada hamur yoğurmak büyük bir parasızlık yaşanacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sütle hamur yoğurmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada etli hamur yoğurmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments