Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş yeşil mercimek

Rüyada pişmiş yeşil mercimek

Rüyada pişmiş yeşil mercimek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, sorunların çabucak atlatılacağına inanılır.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığına uğramamak için bazı şeyleri farz ederek hareket etmemenizde fayda var.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek bunun kendisi için büyük şans olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmemiş mercimek görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş mercimek görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına delalettir.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yemek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil mercimek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments