Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş mercimek görmek

Rüyada pişmiş mercimek görmek

Rüyada pişmiş mercimek görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, bol muhabbette olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş mercimek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada pişmiş mercimek görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek nice noksanlık içinde olduğuna, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına işarettir.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, sonradan da çok üzüleceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada pişmemiş mercimek görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine inanılır.

Rüyada çuvalla mercimek görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek pişirdiğini görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına işarettir.

Rüyada yeşil mercimekli pilav görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments