Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış yeşil mercimek görmek

Rüyada haşlanmış yeşil mercimek görmek

Rüyada haşlanmış yeşil mercimek görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çok uğraş vereceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, helal ekmek yeneceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Yeni iş anlaşmaları yapmanız olasıdır.

Rüyada haşlanmış yeşil mercimek görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada haşlanmış mercimek görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış yeşil fasulye görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına inanılır.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek sorunların üstüste geleceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemek hasret çekileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil mercimek pişirmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek almak kredi çekileceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments