Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş mercimek görmek

Rüyada pişmemiş mercimek görmek

Rüyada pişmemiş mercimek görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, düzeninin yıkılmayacağına, yaşama isteğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmemiş mercimek gördüyseniz:

  • Ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar faydasını görebilirsiniz.

Rüyada pişmemiş mercimek görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş mercimek görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, yetkili bir göreve atanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimek çorba yapmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı mercimek satın almak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada mercimekli çiğ köfte yemek kişinin her daim iyi anılacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments