Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek yolmak

Rüyada yeşil mercimek yolmak

Rüyada yeşil mercimek yolmak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendi geleceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, bunun farkına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yolmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar esnasında, teklifler alabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle tanışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil mercimek yolmak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek biçmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek vermek dertlerinden arınacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalettir.

Rüyada yeşil mercimek almak dertlerin aşılacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek pişirmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments