Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş lokma görmek

Rüyada pişmiş lokma görmek

Rüyada pişmiş lokma görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, günden güne kazancının artacağına, işlerin yavaşlayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş lokma gördüyseniz:

  • Karşı cinsin sizi önemsemesi yüzünden bazı, kompleks benzeri hisler içine girebilirsiniz.

Rüyada pişmiş lokma görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokma dağıtmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına inanılır.

Rüyada lokma yapmak rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, uykusuz geceler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada lokma görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, elinize para geçeceğine, tebrik edileceğine işaret eder.

Rüyada tatlı lokma yemek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızda lokma görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet eder.

Rüyada bir lokma ekmek görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments