Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan lokma çıkarmak

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdansa, belli planlar dahilinde hareket etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, mesleğine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzındaki lokmayı çıkarmak sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Rüyada ağzından lokmayı çıkarmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokma tatlı görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada lokma tatlısı görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokma yediğini görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük lokma yemek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işarettir.

Rüyada lokma yaptığını görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments