Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda lokma görmek

Rüyada ağızda lokma görmek

Rüyada ağızda lokma görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, alışveriş yapacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızda lokma gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Rüyada ağızda lokma görmek hem de çok üzüleceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokma pişirmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokman hekim görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bazı ortak işlere gireceğine, dertlerine çare bulacağına delalet eder.

Rüyada şerbetli lokma görmek kar elde edileceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokmayı yutamamak her geçen gün başarılarının artacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbede lokma yemek hem mal ve para kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına inanılır.

Rüyada lokma yediğini görmek mutlu olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine delalet eder.

Rüyada lokma yaptığını görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments