Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokma yapmak

Rüyada lokma yapmak

Rüyada lokma yapmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, sözünde duracağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada lokma yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Rüyada lokma yapmak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, üzüntü duyacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine tabir olunur.

Rüyada lokman suresini görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine alamet eder.

Rüyada ağızda lokma görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden lokma almak önemli bir şahsiyet olacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, adını herkese duyuracağına tabir olunur.

Rüyada bir lokma ekmek görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet eder.

Rüyada lokma pişirmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada lokma kızartmak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lokma görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments