Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokma dağıtmak

Rüyada lokma dağıtmak

Rüyada lokma dağıtmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada lokma dağıtmak gördüyseniz:

  • Değişiklik yaparken doğru kanallarla ilgilenmemeniz uyumsuzluk sorunları yaratabilir.

Rüyada lokma dağıtmak sağlık içinde yaşanacağına, büyük bir makama geleceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı lokma yemek huzurlu hissedileceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek hayatının yoluna gireceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada lokma kızartmak başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına inanılır.

Rüyada birinden lokma almak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada lokma yapmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, iyi bir patron olacağına işarettir.

Rüyada lokmayı yutamamak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments