Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş kurabiye görmek

Rüyada pişmemiş kurabiye görmek

Rüyada pişmemiş kurabiye görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işarettir.

Rüyada pişmemiş kurabiye gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Rüyada pişmemiş kurabiye görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kurabiye görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada çeşit çeşit kurabiye görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kötü yönde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada acıbadem kurabiyesi görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada fıstıklı kurabiye görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kurabiye çalmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, gelirinin de artmayacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada fırında kurabiye pişirmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, kişinin fena halde yanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe kurabiye görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments