Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta ve kurabiye görmek

Rüyada pasta ve kurabiye görmek

Rüyada pasta ve kurabiye görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kazanç ve kar getireceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, planlarının bozulacağına inanılır.

Rüyada pasta ve kurabiye gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamamanızı sağlayabilir.

Rüyada pasta ve kurabiye görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada kurabiye pasta görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalettir.

Rüyada şekerli kurabiye yemek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cevizli kurabiye görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada çeşit çeşit kurabiye görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, ele geçen paranın daha da artacağına inanılır.

Rüyada börek kurabiye görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elmalı kurabiye görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Rüyada tuzlu kurabiye görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments