Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet pisliğine bulaşmak

Rüyada tuvalet pisliğine bulaşmak

Rüyada tuvalet pisliğine bulaşmak rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, koltuğunun yükseleceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalet pisliğine bulaşmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konulara değişik bir perspektiften yaklaşabilirsiniz.

Rüyada tuvalet pisliğine bulaşmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan pisliğine bulaşmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan pisliğine bulaşmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine delalettir.

Rüyada pisliğe bulaşmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sahip olduklarının eksileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kakaya bulaşmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, mal kayıpları da yaşayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli boka bulaşmak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulur.

Rüyada boka bulaşmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine alamet eder.

Rüyada hastalık bulaşmak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments