Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta kolye almak

Rüyada pırlanta kolye almak

Rüyada pırlanta kolye almak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada pırlanta kolye almak gördüyseniz:

  • Şu an düşüncesiz veya rastgele seçimler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada pırlantalı kolye görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada pırlanta kolye takmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta kolye almak her zaman neşeli olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta kolye hediye almak gitmediği yerlere gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada pırlanta kolye görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada pırlanta kolye bulmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işarettir.

Rüyada pırlanta broş görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada pırlanta alyans takmak her zaman el üstünde tutulacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments