Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlantalı kolye görmek

Rüyada pırlantalı kolye görmek

Rüyada pırlantalı kolye görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, gamsız bir hayat süreceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, gelirinin de garanti altında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlantalı kolye gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sızlanarak veya ağlamaklı sorular sormanız, istediğiniz cevapları alamamanıza neden olabilir.

Rüyada pırlanta kolye hediye almak bekarlar için evlenmeye, sorunlarına da çözümler bulacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada pırlanta kolye bulmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada pırlanta kolye görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada pırlanta kolye takmak gelirini de büyük oranda arttıracağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işarettir.

Rüyada pırlanta kolye almak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada pırlantalı kolye görmek hayatının afiyette geçeceğine, dertlerin son bulacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine inanılır.

Rüyada pırlanta taşlar görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada denizden pırlanta toplamak sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments