Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta kolye hediye almak

Rüyada pırlanta kolye hediye almak

Rüyada pırlanta kolye hediye almak sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pırlanta kolye hediye almak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler veya belli bir organizasyon, düzenleme veya plana vereceğiniz destek yakınlarınızdaki kişilerin yararına olabilir.

Rüyada pırlanta kolye hediye almak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada pırlanta kolye görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada pırlanta kolye bulmak borçluysa borcunu ödeyeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, birçok kişiye yardım edeceğine inanılır.

Rüyada pırlanta kolye takmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada pırlanta kolye almak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırlantalı kolye görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yaralarına da merhem olacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına alamet eder.

Rüyada pırlanta hediye almak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada pırlanta yüzük hediye almak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments