Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta kolye görmek

Rüyada pırlanta kolye görmek

Rüyada pırlanta kolye görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına alamet etmektedir.

Rüyada pırlanta kolye gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada pırlanta kolye almak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada pırlantalı kolye görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta kolye takmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada pırlanta kolye bulmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet eder.

Rüyada pırlanta kolye hediye almak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulur.

Rüyada pırlanta kolye görmek kariyer planının altüst olacağına, hep yerinde sayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tek taş pırlanta almak çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi anlamda feraha ermeye, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta toplamak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments