Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta broş görmek

Rüyada pırlanta broş görmek

Rüyada pırlanta broş görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada pırlanta broş gördüyseniz:

  • Cesaret edilmesi zor bir konuda ustalık gerektiren adımlar atma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada pırlanta broş görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada inci broş görmek mutluluğunu çoğaltacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakaya broş takmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelebek broş görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada broş görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın broş görmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada broş almak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına alamet eder.

Rüyada broş takmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments