Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak ağrısı çekmek

Rüyada ayak ağrısı çekmek

Rüyada ayak ağrısı çekmek çok zor zamanlar yaşayacağına, eskisinden de iyi olacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Rüyada ayak ağrısı çekmek yeni ilişkiler kurulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada kulak ağrısı çekmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına inanılır.

Rüyada boğaz ağrısı çekmek daha iyi yerlere geleceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada çok ağrı çekmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ağrı çekmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada karın ağrısı çekmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kol ağrısı çekmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Rüyada diş ağrısı çekmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments