Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol ağrısı çekmek

Rüyada kol ağrısı çekmek

Rüyada kol ağrısı çekmek yapılan ahlaksız davranışlara, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kol ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Pervasız tutumunuz yüzünden ilişkiniz açışa çıkabilir.

Rüyada kol ağrısı çekmek geçim derdinin olmayacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret eder.

Rüyada kasık ağrısı çekmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş ağrısı çekmek bazen istemediği şeyler yapacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağrı çekmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine alamet eder.

Rüyada diş ağrısı çekmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bel ağrısı çekmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada ayak ağrısı çekmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına yorulur.

Rüyada bacak ağrısı çekmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments