Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağrı çekmek

Rüyada ağrı çekmek

Rüyada ağrı çekmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulur.

Rüyada ağrı çekmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada doğum ağrısı çekmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, malına gelecek zarara, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş ağrısı çekmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına tabir olunur.

Rüyada çok ağrı çekmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada bacak ağrısı çekmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada adet ağrısı çekmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, daha sık bir araya geleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işarettir.

Rüyada sırt ağrısı çekmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada diz ağrısı çekmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına tabir olunur.

Rüyada kasık ağrısı çekmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments