Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak ağrısı çekmek

Rüyada kulak ağrısı çekmek

Rüyada kulak ağrısı çekmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada kulak ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Olayları avantaja çevirme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada kulak ağrısı çekmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada ağrıyan dişi çekmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, asla harama bulaşmayacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulur.

Rüyada diz ağrısı çekmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına işaret eder.

Rüyada sırt ağrısı çekmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasık ağrısı çekmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada çok ağrı çekmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada boğaz ağrısı çekmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş ağrısı çekmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments