Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın ağrısı çekmek

Rüyada karın ağrısı çekmek

Rüyada karın ağrısı çekmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikleri kabullenmeniz durumunda özel yaşamınız ya da iş hayatınızla ilgili ilişkiler yenilenebilir.

Rüyada karın ağrısı çekmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın ağrısı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalettir.

Rüyada karın ağrıması görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sözler sarf edeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağrıyan dişini çekmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret eder.

Rüyada adet ağrısı çekmek hak yolundan ayrılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulur.

Rüyada diş ağrısı çekmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş ağrısı çekmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak ağrısı çekmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments