Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz ağrısı çekmek

Rüyada boğaz ağrısı çekmek

Rüyada boğaz ağrısı çekmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, sıkıntılarını çözeceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğaz ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Rüyada boğaz ağrısı çekmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada boğaz ağrısı görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine işarettir.

Rüyada diş ağrısı çekmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işarettir.

Rüyada diz ağrısı çekmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada çok ağrı çekmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak ağrısı çekmek sevinçli haberler alınacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak ağrısı çekmek iç dünyasının güzelleşeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş ağrısı çekmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments