Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok ağrı çekmek

Rüyada çok ağrı çekmek

Rüyada çok ağrı çekmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, gözyaşının dineceğine işaret eder.

Rüyada çok ağrı çekmek gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada bel ağrısı çekmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine yorulur.

Rüyada sırt ağrısı çekmek büyük başarılara imza atılacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada çok ağrı çekmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çok büyük zararlar edileceğine alamet eder.

Rüyada kol ağrısı çekmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kulak ağrısı çekmek yeni bir işe girileceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada ağrı çekmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasık ağrısı çekmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına yorulur.

Rüyada mide ağrısı çekmek sorunların ve dertlerin biteceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sözünde duracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments