Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta alyans görmek

Rüyada pırlanta alyans görmek

Rüyada pırlanta alyans görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada pırlanta alyans gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada pırlanta alyans takmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına inanılır.

Rüyada pırlanta alyans görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada pırlanta bileklik görmek iç huzurunun yerinde olacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada pırlanta kol saati görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada pırlanta tek taş görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet eder.

Rüyada parmağında pırlanta yüzük görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine inanılır.

Rüyada pırlanta bilezik takmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments