Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında pırlanta yüzük görmek

Rüyada parmağında pırlanta yüzük görmek

Rüyada parmağında pırlanta yüzük görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, mal mülk kazanacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağında pırlanta yüzük gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına işarettir.

Rüyada parmağında pırlanta yüzük görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, onu darda bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada parmakta pırlanta yüzük görmek elindekileri kaybedeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Rüyada parmağında pırlanta görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine alamet eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta yüzük satın almak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada altın pırlanta yüzük görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, yazgısının güzelleşeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments