Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta kol saati görmek

Rüyada pırlanta kol saati görmek

Rüyada pırlanta kol saati görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada pırlanta kol saati gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza değil, yapabileceklerinize odaklanın.

Rüyada pırlanta kol saati görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada pırlantalı saat görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada pırlanta saat görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalettir.

Rüyada renkli kol saati görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, onu alkışlayacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati kordonu görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saati kolundan çıkarmak toplum içindeki yerin değerleneceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kol saat görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments