Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta tek taş görmek

Rüyada pırlanta tek taş görmek

Rüyada pırlanta tek taş görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, işlerin hafifleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, başarılı adımlar atacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta tek taş gördüyseniz:

  • Herkesin adil oynaması gerektiği konusunda haklısınız.

Rüyada tek taş pırlanta görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Rüyada pırlanta tek taş yüzük görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulur.

Rüyada pırlanta tek taş görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada tek taş pırlanta almak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, yeni bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, bunun için her gün şükredeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret eder.

Rüyada pırlanta taş bulmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments