Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta bilezik takmak

Rüyada pırlanta bilezik takmak

Rüyada pırlanta bilezik takmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada pırlanta bilezik takmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz olabilir veya size akılcı tavsiyelerde bulunan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada pırlanta bilezik takmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, mülkiyetinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta bilezik görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine işaret eder.

Rüyada pırlantalı bilezik görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine inanılır.

Rüyada pırlanta küpe takmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pırlanta bileklik takmak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada pırlanta kolye takmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments