Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç saymak

Rüyada pirinç saymak

Rüyada pirinç saymak kara kara düşüneceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hak yemeyeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada pirinç saymak gördüyseniz:

  • Durumunuzu kurtarabilmek için kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Rüyada pirinç saymak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada para alıp saymak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dakika saymak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına delalet eder.

Rüyada ben saymak sık sık alışverişe gidebileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada dolar saymak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilezik saymak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada günleri saymak gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, koltuğunun yükseleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments