Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilmiş çiçek görmek

Rüyada ekilmiş çiçek görmek

Rüyada ekilmiş çiçek görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, bilgi sahibi olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, dertlerinin artacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine işaret eder.

Rüyada ekilmiş çiçek gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarındaki değişiklikler nedeniyle sorun yaşanabilir.

Rüyada birinin çiçek ektiğini görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret eder.

Rüyada çiçek ektirmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Rüyada ekilmiş çiçek görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağa çiçek ektiğini görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına yorulur.

Rüyada çiçek tohumu ektiğini görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına inanılır.

Rüyada çiçek ektiğini görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının çiçek ektiğini görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına inanılır.

Rüyada çiçek ekildiğini görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, kişinin afiyette kalacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments