Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ek saç görmek

Rüyada ek saç görmek

Rüyada ek saç görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada ek saç gördüyseniz:

  • Yoksa bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada saç ek yapmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç ekildiğini görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ek saç görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç ektirmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada ekilmiş buğday görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada ekilmiş patlıcan görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eğilmiş altın yüzük görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek ektirmek ferah düzeyinin yükseleceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments