Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye ektiğini görmek

Rüyada fasulye ektiğini görmek

Rüyada fasulye ektiğini görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, elindekileri de kaptıracağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada fasulye ektiğini gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Rüyada fasulye ektiğini görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek eğittiğini görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada ekilmemiş tarla görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada maydanoz ektiğini görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulur.

Rüyada ek iş yapmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sebze ektiğini görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına işaret eder.

Rüyada toprağa çiçek ektiğini görmek güzel zamanlar geçireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments