Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç bulgur görmek

Rüyada pirinç bulgur görmek

Rüyada pirinç bulgur görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, işinde terfi alacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına işarettir.

Rüyada pirinç bulgur gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada bulgur pirinç görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya inanılır.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada pirinç bulgur görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç ve bulgur görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulgur ve pirinç görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulgur çekmek hayali kurulan eve ulaşmaya, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments