Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, makamını garantileyeceğine, çok yorulacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuda sizi aydınlatmaları mümkündür.

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulgur ve pirinç görmek çok büyük adımlar atılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, insanlara iyilik yapmaya işaret eder.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalettir.

Rüyada pirinç bulgur görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada bulgur pirinç görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç ve bulgur görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, tartışmaların sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı istemek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments