Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur çekmek

Rüyada bulgur çekmek

Rüyada bulgur çekmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, şansının geri döneceğine, başarılarının artacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, hasret çekileceğine rivayet eder.

Rüyada bulgur çekmek gördüyseniz:

  • Heyecan verici teklif, öneri ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada bulgur çekmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine inanılır.

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada kısırlık bulgur görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada çiğ bulgur yemek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bulgur pilavı yaptığını görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Rüyada bulgur taneleri görmek görmediği yerlere gideceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada evde bulgur görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına tabir olunur.

Rüyada un ve bulgur görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, başarılarının sürekli olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments