Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, aynı karşılığı alamayacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerinin açılacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç bulgur mercimek gördüyseniz:

  • Ne dilediğinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına inanılır.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı pişirmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur mercimek görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek bulgur görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, modern insanlarla tanışılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı yemek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur ve mercimek görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments