Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur ve pirinç görmek

Rüyada bulgur ve pirinç görmek

Rüyada bulgur ve pirinç görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına delalettir.

Rüyada bulgur ve pirinç gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda yanlış yorumlanabilir veya yanlış lanse edilebilirsiniz.

Rüyada bulgur ve pirinç görmek ters giden işlerin düzeleceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç bulgur görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulgur pirinç görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, makamını garantileyeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Rüyada pirinç ve bulgur görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, sıkıntılar son bulacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulgur pilavı istemek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments