Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur pirinç görmek

Rüyada bulgur pirinç görmek

Rüyada bulgur pirinç görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, vefakar bir insan olunacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulgur pirinç gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur pirinç görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, keyfin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada pirinç bulgur görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada bulgur ve pirinç görmek zafer elde edeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada pirinç ve bulgur görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur pilavı yemek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok iyi mevkilere geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments