Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pınardan abdest almak

Rüyada pınardan abdest almak

Rüyada pınardan abdest almak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, maddi imkânlarının azalacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada pınardan abdest almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hızıyla koşmaya çalışmalı veya onların müziğiyle dans etmelisiniz.

Rüyada pınardan abdest almak iyileşme göstereceğine, büyük adımlar atılacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pınar görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına alamet eder.

Rüyada pınar temizlemek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pınar suyu görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pınardan su doldurmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, bilgi sahibi olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pınardan su içmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada göz pınarı görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kişinin gönlünü alacağına yorulmaktadır.

Rüyada pınardan su almak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, gülmeye hasret kalacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments