Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pınar suyu görmek

Rüyada pınar suyu görmek

Rüyada pınar suyu görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına yorulur.

Rüyada pınar suyu gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Rüyada pınardan su içmek ün sahibi olacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada pınardan su doldurmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pınardan su almak dertlerinin dermanına kavuşacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına alamet eder.

Rüyada pınar suyu görmek işlerinin baltalanacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pınar suyu içmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su pınarları görmek her zaman hak ettiğini alacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su pınarı görmek sağlığının da bozulacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Rüyada pınar görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments