Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pınardan su almak

Rüyada pınardan su almak

Rüyada pınardan su almak çok zor günler yaşayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalettir.

Rüyada pınardan su almak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız ortamda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, değişik düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada pınardan su içmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su pınarı görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pınar suyu içmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pınardan su doldurmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada su pınarları görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bol para kazanacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada pınar suyu görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pınardan su almak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, kazancın çoğalacağına yorulur.

Rüyada pınarda yüzmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, eski enerjisini bulacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments