Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pınar görmek

Rüyada pınar görmek

Rüyada pınar görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, gönül sızılarının dineceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine delalettir.

Rüyada pınar gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada pınardan su almak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada pınar suyu görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada pınardan su içmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz pınarı görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, çok zengin olacağına işaret eder.

Rüyada su pınarları görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pınar görmek daha rahat para kazanacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada akan pınar görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada pınarda çamaşır yıkamak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments