Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pınar temizlemek

Rüyada pınar temizlemek

Rüyada pınar temizlemek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hem moral hem de çareler bulacağına tabir olunur.

Rüyada pınar temizlemek gördüyseniz:

  • Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

Rüyada pınar temizlemek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada göz pınarı görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına delalet eder.

Rüyada pınardan abdest almak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kredi çekileceğine işarettir.

Rüyada pınardan su almak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pınardan su doldurmak tövbe etmeye, maddi açıdan ferahlamaya, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına inanılır.

Rüyada pınar suyu görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına delalettir.

Rüyada kaynak pınar görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada su pınarları görmek kazançlı işler yapılacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments