Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pınardan su içmek

Rüyada pınardan su içmek

Rüyada pınardan su içmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, dileklerinin kabul olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, maddi güç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pınardan su içmek gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada pınardan su içmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada pınar suyu içmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna tabir olunur.

Rüyada pınardan su doldurmak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pınar suyu görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, bir şeyden zarar görmeye, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su pınarı görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine yorulur.

Rüyada su pınarları görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada pınardan su almak iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına tabir olunur.

Rüyada akan pınar görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments