Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada petrol kuyusu görmek

Rüyada petrol kuyusu görmek

Rüyada petrol kuyusu görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada petrol kuyusu gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Rüyada petrol kuyusu görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evden petrol çıktığını görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına işaret eder.

Rüyada petrol fışkırdığını görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ham petrol görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, günlerini bunun için harcayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada petrol içmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine tabir olunur.

Rüyada petrol çıkarmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, rahat bir dönem yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada petrol ofisi görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada petrol görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments