Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada petrol görmek

Rüyada petrol görmek

Rüyada petrol görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, şanssızlık yaşanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada petrol gördüyseniz:

  • Ev hayatınızı güzelleştirmek için yeteneklerinizi kullanmanız sizi evden yönetilebilecek yeni maceralara yönlendirebilir.

Rüyada denizde petrol görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada petrol kuyusu görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, Allah’a dua edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada petrol fışkırdığını görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada petrol ofisi görmek borcunu ödeyeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada petrol tankeri görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada petrol çıkarmak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, büyük tartışmalara gireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada petrol doldurmak sorunların teker teker aşılacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada petrol rafinerisi görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments