Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden petrol çıktığını görmek

Rüyada evden petrol çıktığını görmek

Rüyada evden petrol çıktığını görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete alamet etmektedir.

Rüyada evden petrol çıktığını gördüyseniz:

  • Belli konularda mücadele veya rekabet söz konusu olabilir.

Rüyada evden petrol çıktığını görmek kısmetli bir işe atılmaya, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada petrol çıktığını görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden petrol çıktığını görmek esenleyeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada petrol kuyusu görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada petrol görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada petrol ofisi görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada petrol rafinerisi görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada petrol içmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments